Køb

KØB EN SKILTETRAILER


En skilte trailer der gør det muligt at blive set og få sit budskab tydeligt præsenteret, hvor der er meget trafik af biler, cyklister eller eksempelvis besøgende der forbipasserer til en messe. Trailer medbringes nemt til events og opstilles lige så nemt. Trailer kan hurtigt og enkelt foldes sammen når den skal transporteres.


Med en indregistreret skiltetrailer kan du placere din reklame, der hvor du ser den største potentielle kundegruppe komme forbi og flytte reklamen når du ønsker det. En skiltetrailer kan med sine 2 store reklameflader placeres så de bliver set uanset hvilken retning en forbipasserende skulle komme.

Skiltetrailer med reklametryk

Skiltetrailer uden reklametryk

Alle priser er excl. moms, levering og nummerpladegebyr

Hvorfor er det smart og billig markedsføring?


Skiltetraileren er en perfekt investering til firmaer der ønsker at gøre sig synlige på nøgleplaceringer, f.eks. ved kampagne. Budskabet på traileren kan skiftes efter behov og tilpasses den ønskede markedsføringssituation.


Del skiltetraileren med andre – del traileren op i felter og del omkostningerne med din samarbejdspartner. Den perfekte placering findes ofte billigt eller helt gratis. Hav din skiltetrailer klar til næste messe, event, marked eller andet.


Alt det praktiske


En skiltetrailer fra Skiltetraileren.dk er indregistreret som en almindelig trailer. Da den vejer under 500 kilo, skal der ikke betales vægtafgift.


De to skilteflader er galvaniserede, så de kan tåle det danske klima og stå ude i alt slags vejr. Skiltetraileren.dk leverer en færdigmonteret og indregistreret trailer. Du skal blot maile dit budskab som en trykklar pdf-fil, i CMYK farver og i størrelsen 2130mm x 2260 mm.


Salg af skiltetrailer


Skiltetrailer uden print dekoration, ekskl. nummerplader – kr. 12.895,-

Skiltetrailer med print dekoration, ekskl. nummerplader – kr. 16.895,-

Grafi­sk opsætning af trykklar fil. ­str. 2130 x 2260 mm – kr. 1495,-

Levering af skiltetrailer på en adresse i DK – kr. 500,-

Nummerpladegebyr – kr. 995,-

Alle priser er excl. moms.

Købsformular

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright 2014 © Skiltetraileren.dk

Skiltetraileren.dk l Boulevarden 10,1 tv. l DK-9000 Aalborg l Telefon: 29 257 757 l E-mail: info@skiltetraileren.dk